Bahçıvan Tulumu Nedir?

Salopet olarak da bilinen bahçıvan tulumu en çok tercih edilen iş elbiselerinden biridir. Genellikle kot kumaşı kullanılarak imal edilen bahçıvan tulumları son derece işlevsel bir yapıya sahiptir. Bahçıvan tulumlarının birbirinden farklı modelleri mevcuttur. Çeşitli modellerde üretilen bahçıvan tulumları hem bahçıvanlar hem de diğer sektörlerde tercih edilen iş kıyafetidir. Bahçıvan tulumu modelleri içerisinde şortlu ve askılı modelleri bulunmaktadır. Çeşitli modelleri bulunan bu iş elbisesi, yılın dört mevsimi kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Her mevsim rahatlıkla bu iş kıyafeti giyilebilir. Peki, bahçıvan tulumu çeşitleri nelerdir? Bahçıvan tulumu fiyatları nasıldır? Kardelen bahçıvan tulumları nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını merak ediyor ve bahçıvan tulumları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

Bahçıvan Tulumu Çeşitleri Nelerdir?

Kardelen Tekstil ailesi, ürettiği her ürünün çeşitli modellerini tasarlamakta ve sizlere geniş bir yelpazede sunmaktadır. Bahçıvan tulumu çeşitlerine bakıldığında karşımıza pek çok bahçıvan tulum çeşitleri çıkmaktadır. Bahçıvan tulum çeşitlerini şu şekilde sıralamak mümkündür;

Bahçıvan tulumu, çizme gibi çeşitli modeller internet sitemizde yer almaktadır. İki renkli bahçıvan tulumu genellikle en çok tercih edilen model olarak karşımıza çıkmaktadır. İki renkli bahçıvan tulumu beden aralığı oldukça geniş olup S, M, L, XL, 2XL, 3XL ve 4 XL gibi bedenler mevcuttur. Ayrıca iş elbisesi olan bahçıvan tulumunda gri kırmızı, mavi kırmızı, lacivert kırmızı, gri mavi, gri gri, bej kırmızı, haki kırmızı gibi çeşitli renk seçenekleri de bulunmaktadır. 

Herkese hitap etmeyi hedefleyen Kardelen Tekstil ailesi sizler için farklı renk ve bedenlerde üretim gerçekleştirmektedir. Özellikle kış aylarında sıklıkla tercih edilen kışlık bahçıvan tulum gri kırmızı, lacivert kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği vardır. Kışlık bahçıvan tulum S, M, L, XL ve 2XL bedenlerinde üretimi sağlanmıştır. Siz de soğuk kış aylarında bu tulumları giyerek soğuğa karşı kendinizi koruyabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : İş Montu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bahçıvan Tulumu Fiyatları 

İş elbisesinde bahçıvan tulumu fiyatları ürünün modeline ve üretildiği malzemeye göre çeşitlilik göstermektedir. Örneğin; Kardelen tekstil kalitesi ile imal edilen askılı bahçıvan tulum gabardin kumaş kullanılarak üretilmiştir. Askılı bahçıvan tulumun lacivert, mavi, gri, turuncu renkleri mevcuttur. Bu tulumun bedenleri ise S, M, L, XL, 2XL ve 3XL olmak üzere üretilmiştir. 

 

Kardelen Bahçıvan Tulumları

Kardelen Tekstil kalitesi ile üretilen tüm iş kıyafeti ve iş elbisesi internet sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kardelen bahçıvan tulumlarını inceleyerek sizler için özel olarak tasarladığımız modelleri inceleyebilirsiniz.

Kardelen Tekstil ailesi olarak sizlere kaliteli ürünler sunmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Birbirinden özel tasarımlara sahip ürünlerimiz ile pek çok kişinin dikkatini çeken marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Siz de özgün tasarımları sahip ve kaliteli ürünlere sahip olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde bulunan ürünlerimizi inceleyerek kendinize en uygun ürünü satın alabilirsiniz. Aklınıza takılan sorular için bizimle iletişim kanallarımızdan birini kullanarak iletişime geçebilirsiniz.