Öğretmen Önlükleri: Okul İçerisinde Rahatlık

Her meslek alanının kendine özgü önlükleri vardır. Çoğunlukla doktor, hemşire ve veteriner gibi meslek dallarında tercih edilen öğretmen önlüğü özel alpaka kumaşlardan yapılmaktadır. Beyaz rengi, temizliği ve saflığı ifade etmektedir. Estetik duruşu ve konforu sayesinde okul içerisinde rahat hareket edebilir ve gün boyu verimli bir şekilde işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sizler için öğretmen önlüklerinin özelliklerini ve kullanım amaçlarını detaylıca açıkladık.

Öğretmen Önlükleri Neden Giyilir?

Öğretmen önlükleri, her şeyden önce simgesel bir anlam taşır. Bunun dışında rahat kesimi ile birlikte çalışma saatleri içerisinde öğretmenlere kolaylık sağlamaktadır. Öğretmenler ders sırasında kullandıkları araç ve gereçleri, örneğin tahta kalemi ve tebeşir, kolayca önlük ceplerine sığdırabilir.

Öğretmen önlükleri, genellikle üç farklı cebe sahiptir. İki tanesi etek uçlarında iken biri de göğüs üzerindedir. Bu cep boyları, cep telefonlarını taşımak için de idealdir. Alpaka kumaştan üretildiği için hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanılabilir.

Beyaz Öğretmen Önlüğü Özellikleri Nelerdir?

Beyaz öğretmen önlüğü, oldukça kullanışlıdır. Sahip olduğu alpaka kumaşın %25’i viskon %75’i ise polyester olmaktadır. Bu kumaş nefes alan yapısıyla ön plana çıkar. Aynı zamanda kanserojen madde barındırmadığı için leke tutmaz, düşük ısıda bile kolay bir şekilde temizlenir ve aynı zaman ütülenir. Kısa sürede kuruması da bir diğer avantajıdır. Böylece herhangi bir aksilik ile karşılaşmanız olası değildir.

Öğretmen önlüklerinin V yaka ve hâkim yaka modelleri bulunur ve kullanım açısından rahattırlar. Kulplu model ise önden ve arkadan pensler ile belden oturtmalı bir görünüme sahiptir. Önlüğün bel kısmındaki iki pens arasında kuşak bulunur. Uzun kollu öğretmen önlükleri klasik bir kol kesimine sahiptir ve bu yüzden herkes tarafından kullanıma uygundur.

Kardelen Tekstil Kalitesi Her Yerde!

Kardelen Tekstil olarak iş alanlarınızda hijyenik ve güvenli bir şekilde çalışmanızı sağlamak amacıyla 1992 yılından beri sizlerleyiz! Kalitemiz ve samimiyetimizle birlikte müşterilerimize doğru ürünleri seçebilmeleri için destek oluyoruz. Görev tanımınıza ve sektörünüze uygun iş elbiseleri ve ekipmanları için sitemize göz atabilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.