Önce İş Güvenliği - Kardelen İş Elbiseleri

Çalışırken iş tulumları modellerinin hayat kurtarıcı olduğunu biliyor muyuz? Sıcaklık, alev, bakteri ve virüs gibi bir çok dış faktörün etkisini azaltırken sizi çalışırken en konforlu hissettirecek şekilde tasarlanan bu özel kıyafetler sektöre ve kullanım amacına en uygun materyallerle hazırlanır.

 Neden İş Tulumu ?

Hızla değişen dünyada çalışma şartları da doğru oranda değişiklik göstermektedir. Ortaya çıkan yeni pazar alanları yeni ihtiyaçları doğurmuş, bu çeşitlilik iş sektörlerini ve sektörlerin beklentilerini de aynı hızda etkilemiştir. Çalışan kişilerin sağlığını, konforunu ve çalışma şartlarını en iyi düzeye çıkarmak için üretilmiş olan bu özel kıyafetler özel materyallerle en ince ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır. Çalışanların iş sağlığını ve güvenliğini önemseyen Kardelen, her türlü ihtiyaca karşılık verecek tam donanımlı iş kıyafetleri tasarlamış ve bu konuda ilk tercih edilen firma olmuştur. Seçilen kumaşlar mevsimlere göre değişikenlik gösterirken, herhangi bir iş yerinde oluşabilecek yangın, elektrik akımı, su baskını, kimyasal temaslar gibi sorunlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmıştır.

Kullanım alanına bağlı olarak tercih edeceğiniz doğru işçi kıyafeti sizin konforunuzu ve güvenliğinizi korumak amacıyla tasarlanmıştır.

İş Kıyafetlerinde Nelere Dikkat Edilmeli ?

  • Dayanıklılık
  • Kumaş Seçimi
  • Mevsimsel Uygunluk
  • Standartlara Uygunluk
  • Rahat ve Konforlu
  • Şık ve modern
  • Doğru Beden Seçimi
  • Firmanın Logosu
  • Yıkanabilirlik

 

 İş Tulumlarının Genel Özellikleri

Her şeyden önce çalışanların sağlığı, güvenliği ve konforu için tasarlanan iş tulumları çok işlevli olmalıdır.  Kollu veya askılı, balıkçı yaka, hakim yaka veya gömlek yaka, kullanım alanını arttırmak amacıyla fermuarlı veya cırtcırtlı cep kapakları, birden fazla cep, görünürlüğü sağlamak amacıyla yansıtıcı renklerde şeritler, gizli bel bandı, kurumsal kimliğin yansıtılması için firmanızın logosu olmalıdır.

İş Tulumu Modelleri

İhtiyaca göre değişiklilik gösteren ve ihtiyaç dahilinde üretilebilen iş tulumlarını ister sipariş yolu ile isterseniz hazır üretilmiş olanları tercih ederek kullanabilirsiniz. Bağ, bahçe işleri için farklı, kimyasal ortamda çalışan kişiler için farklı, yanıcı, alevli ortamda çalışan kişiler için farklı seçenekler bulunmaktadır. Bu tercih listesi sektöre göre çoğalabilir.  Alev almayan iş kıyafetleri özellikle firmalar tarafından en çok tercih edilen üründür. 

Fiyatlandırma

Üründe kullanılan kumaş, dikiş yöntemi kalite ve dayanıklılık açısından Kardelen, her zaman firmaların yanında olmuş, iş sağlığı ve güvenliğini önemseyen her firmaya desteklerini sunmaktadır. Uygun fiyatlı işçi kıyafetleri ile hem firmanız için en uygun maliyeti sunar, hem de işçilerin en yüksek kalitede ürünleri uzun süre kullanabilecekleri bir imkan sağlamaktadır.