Kış Mevsimi İçin İş Elbiseleri ve İş Güvenliği Ekipmanları Seçimi

Kış mevsimine geçiş sürecinde tercih edilmesi gereken iş elbiseleri yazımızı okumadan iş elbiselerinizi almayın!

Dış ortamlarda çalışanlar için mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda ısınmak, vücut sıcaklığı sürekli korumak ve kuru kalabilmek oldukça zor bir süreçtir. Polar, gabardin, softshell, kapitoneli, kanvas, iki iplik ve üç iplik gibi kışlık kumaşlardan üretilmiş kaliteli kışlık iş kıyafetleri sizi ve çalışanlarınızı zorlu hava koşullarından koruyacaktır. 

Size daha kolay fikir vermesi açısından kışlık iş kıyafetlerini tek tek ele alarak inceledik.

1. Kışlık İş Montları ve İş Yelekleri

Benzin istasyonları çalışanları, inşaat işçileri, temizlik personelleri ve saha elemanları gibi çalışmalarının büyük çoğunluğunu dışarda geçiren kişiler için kışlık iş montları ve iş güvenliği ekipmanları zorlu hava koşullarında en büyük kurtarıcıdır.

Polar kumaştan üretilmiş bir iş montu veya iş yeleği vücut ısınızı koruyarak size daha rahat çalışma imkânı sunacaktır. Örneğin benzin istasyonu işleten bir firmaysanız kışın çalışanlarınız için polar mont tercih edebilirsiniz. Hatta özel tasarım iş kıyafeti düşünüyorsanız, kendi firmanıza ait logoyu, çalışanlarınıza giydireceğiniz iş montlarına ve iş yeleklerine baskılı veya nakışlı olarak işletebilirsiniz.

 

Softshell kumaş kullanılarak üretilen montlar ise; sizi hem yağmurdan hem de rüzgârdan koruyacaktır. Ayrıca softshell montlar hafif ve yumuşak yapısıyla rahat hareket etmenize olanak sağlayacaktır. Tercih edeceğiniz bir softshell mopersonelleriniz için iş kıyafeti olarak softshell montları tercih edebilirsiniz. İş montu kışlık softshell modelleri çalışanlarınızın daha sıcak ve modern görünmesini sağlayacaktır.

 

 

 2. Kışlık İş Pantolonları ve İş Tulumları

 

 

 

Rahatlığınız ve vücut sıcaklığınızı korumak için kış mevsiminde gabardin pantolon, micro pantolon ve reflektörlü pantolon tercih edebilirsiniz.

 

 

 

İş elbiseleri ve iş güvenliği ekipmanlarının öneminin son derece arttığı bu dönemde işverenler, sektörlerine özgü iş pantolonu ve iş elbisesi arayışına girmişlerdir. Örneğin zorlu kış şartlarında yol yapımında çalışan işçiler için gabardin kumaştan üretilmiş reflektörlü iş pantolonları hem s

 

Seçeceğiniz iş montunuza, iş yeleğinize ve iş pantolonunuza uygun olacak aynı zamanda sizi soğuğa karşı koruyacak termal, örme ve polar bereler iş kıyafetinizi tamamlayıcı bir aksesuar olacaktır. İşletmenizin logosunu taşıyacak sağlıklı ve kullanışlı bere modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Zorlu çalışma koşullarında özellikle erkek personeller çalıştığı için, piyasada erkek bere modelleri konusunda çok çeşitli alternatifler bulunmaktadır.

4. İş Elbiseleri Arasında En Çok Tercih Edilenler Giysi: Sweatshirtler

Kendinizin ve çalışanlarınınız vücut ısısının olması gereken seviyede tutulması, iş verimliliği açısından önemli bir konudur. Gerek iklim koşulları gerekse iş ortamındaki mevcut hava sıcaklığı dikkate alındığında çalışanlarınızın ve kendinizin iş sağlığını koruyacak iş kıyafetleri ve iş güvenliği ekipmanları kullanmanız yararınıza olacaktır.

Seçeceğiniz iş kıyafetlerinize, özellikle sweatshirtlerinize isimlik ekleterek iş yerinize ziyarete gelecek müşterilerinizin gözünde daha özenli görünebilirsiniz.

 

 

 

 5. Kışlık İş Elbiseleri Fiyatları

Rahat, kaliteli, nitelikli ve kullanışlı iş elbisesi kadar iş elbisesi fiyatlarının da değerlendirilmesi gerekir. Kullanılan kumaşın kalitesi, kaliteli işçilik, özel tasarım iş kıyafetleri, iş elbisenize uygun iş güvenliği ekipmanları, seçeceğiniz iş kıyafetinizin fiyatında belirleyici etkenler arasındadır. Kışlık iş kabanı, iş montu, iş pantolonu, iş yeleği vb. ürünlere ait fiyatları kardelentekstil.com.tr adresinde bulabilirsiniz.  Sizler de sağlığınız ve güvenliğinizin söz konusu olduğu durumlarda önceliklerinizi göz önünde bulundurarak iş elbiselerinizi ve iş güvenliği ekipmanlarınızı tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Peki sizi hem soğuk havalardan koruyacak hem de hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayacak iş elbiseleri ve iş güvenliği ekipmanlarını nereden tedarik etmelisiniz?

Kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ve tasarımlarıyla 28 yıldır endüstriyel iş kıyafetleri sektöründe faaliyet gösteren Kardelen, iş elbiseleriiş ayakkabıları ve iş güvenliği malzemeleri üretimini ve tedarikini yapmaktadır. Siz de iş kıyafeti arayışı içerisindeyseniz İzmit, İkitelli, Gebze, Dudullu-Ümraniye iş elbiseleri mağazalarımızdan ve kardelentekstil.com.tr adresinden istediğiniz iş elbiselerini ve iş güvenliği malzemelerini tedarik edebilirsiniz.