Şirket Logonuzu ve Ambleminizi İş Kıyafetinize de Taşıyın

Günümüzde marka bilinirliği çalışmaları, firmaların üzerinde durduğu önemli konulardan biridir. Bu çalışmalar çeşitli tanıtımlar ve reklamlar aracılığıyla yürütülür. İş elbiseniziş güvenliği malzemeniz ve koruyucu ekipmanınız üzerine uygulanacak firma logonuz, marka bilinirliği çalışmalarınızda önemli bir rol oynayacaktır.

 

 

 

Logonuzu iş kıyafetinize baskı veya nakış olarak mı işletmek istiyorsunuz? Yöntem ve özel tasarım iş kıyafetleri konusunda www.kardelentekstil.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Şirket logolu nakışlı ve/veya baskılı iş elbiseleri, profesyonel görünümünüz ve marka profiliniz için üzerinde durmanız gereken bir konudur. Bu soğuk ve yağışlı kış günlerinde iş montunuz üzerine işleteceğiniz logonuz, ambleminiz ve çalışanlarınızın isimleri ile özgün ve klas bir görünüm elde edebilirsiniz.

İnşaat, sanayi ve mutfak gibi alanlarda kullanılan özel tasarım iş kıyafetleri aşınma ve yıpranmalara en fazla maruz kalan iş elbiseleri arasındadır. Sık yıkamalara, aşınmalara, yıpranmalara ve sürekli kullanıma karşı parlaklığını kaybetmeyecek yelekleriniz, polarlarınız ve aşçı kıyafetleriniz için nakış uygulamasını tercih edebilirsiniz.

 

 

Fleks, serigrafi, transfer ve dijital baskı seçenekleriyle iş elbiseleriniz üzerine uygulatacağınız logolarınız ile sportif ve zamansız bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle çok sayıda sipariş vereceğiniz iş yelekleriniz, iş pantolonlarınız, iş montlarınız, iş tulumlarınız ve iş güvenliği malzemeleriniz için baskı uygulaması doğru bir seçenek olacaktır.

Kardelen, kullandığı yüksek teknoloji ve kaliteli işçiliği sayesinde logonuzun ve ableminizin şekli, rengi, yazı tipi ne olursa olsun size en iyi sonucu elde etmeyi garanti eder. Siz de marka bilinirliğinize önem veriyor ve iyi görünmeyi önemsiyorsanız özel tasarım iş elbiselerinize baskı ve nakış işlemi uygulatmak için kardelentekstil.com.tr adresini ziyaret edip, bize ulaşabilirsiniz.