Fabrika Elbise

İş güvenliği ve sağlığı konularının önem kazanmasıyla işletmeler çalışanlarının her türlü güvenliğini ve ihtiyacını sağlamaya daha çok önem vermeye başlamışlardır. Bunlardan biri de özellikle üretim fabrikalarında giyilmesi gereken fabrika elbiseleridir.

Bunların tek tip ve sektöre göre tam takım olması önemlidir. Bunlar aynı zamanda kaliteli ve dayanıklı olmalıdır çünkü haftada en az 5 gün ve en az 8'er saat kullanıldığı için kolay yıpranıp zarar görebilir. Kaliteli fabrika elbiseleri için Kardelen Tekstil sizin için doğru adres olacaktır.

Kardelen Tekstil Hakkında

İş kıyafetleri, iş güvenliği malzemeleri ve ayakkabıları konusunda sektörün en kaliteli ve güvenilir firmalarından biriyiz. Sayı, model renk ve logolar hakkında bilgi verdikten sonra size elbiselerinizi belirlenen günde ulaştırıyoruz. 1992 yılından beri sektörde bulunarak seri üretimde oldukça hız kazanan fabrikamızda, oldukça kısa sürede teslimatlar yapılıyor. Aynı zamanda ürün ve kategori çeşidimiz de oldukça fazladır. Gelişen ihracat ağımız ile dünyada da adımızdan söz ettirerek her geçen yıl başarılarımızı arttırıyoruz.

Fabrika Elbise Türleri

Fabrika elbiseleri, tek tip olmamaktadır. Bunun sebebi ise elbette mevsim farklılıkları oluyor. İş kazakları, tshirtleri, tulumları, önlükleri, pantolonları gibi birçok çeşitten sizin isteğinize göre üretiyoruz. Örneğin yalnızca tshirt ve tulum alıp, kazak sipariş vermeyebilirsiniz. Günlük fabrika elbiselerinin yanı sıra koruyucu iş elbiseleri de seçebilirsiniz. Aynı zamanda fabrika elbiselerinin altına yine mevsime göre ayakkabı siparişleri verebilirsiniz.

Mağazalarımız

Türkiye'nin birçok yerinde bulunan mağazalarımızda hazır olarak bulunan ürünlerimizi alabilirsiniz.

  • İzmit
  • İstanbul
  • Başakşehir
  • Kocaeli

Mağazalarımız ve Tokat'taki fabrikamızla önce Türkiye'de hem de dünyada en kaliteli ürünlerimizle hizmet veriyoruz. Siz de isterseniz mağazalarımızdan hazır olarak fabrika elbiselerimizi alabilir, isterseniz de özel üretim yaptırabilirsiniz.

İletişim

Bizimle iletişime geçip sipariş vermek ya da merak ettiklerinizi sormak için web sayfamıza gelerek canlı whatsapp hattımızdan anında iletişime geçebilirsiniz. Ya da sayfamıza gelerek iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. Böylece fabrikanız için ve çalışanlarınız için gerekli olan elbiseleri ve ekipmanları hem en kaliteli hem de en avantajlı şekilde temin edebilirsiniz.