İş Kıyafetleri: Her Sektörün İhtiyacı!

İş kıyafetleri birçok farklı sektör için farklı özelliklerde ve modellerde üretilmektedir. Çalışanları hem rahat ettirmek hem de güvenliklerini sağlamak temel amaçtır. İşverenlerin çalışanları için ya da çalışanların kendisi için bu özel kıyafetlerden alması son derece önemlidir. Konunun detaylarına yazımızın devamında değineceğiz.

İş Kıyafetleri İstanbul Bölgesi

İş Kıyafetleri İstanbul ve çevresinde sıklıkla tercih ediliyor ve gerekli görülüyor. Bu özel kıyafetlerin kullanım alanları son derece fazladır ve sadece ağır sanayide tercih edilmezler. Her bölgeden ve sektörden bu kıyafetlere ihtiyaç duyabilir.

Sektörlere göre özel kıyafetlerin ayırt edici özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Kumaş cinsi
  • Kesim
  • Dikim
  • İşçilik

Aynı zamanda tarz olarak da iş kıyafetleri tercih edilebilmektedir. Tüm bu farklılıklar, farklı sektörlerin daha rahat ve güvenli çalışmasına olanak sağlamaktadır. Örneğin birçok sektörde tulum tercih edilebilmektedir. Aynı zamanda korunaklı pantolonlar farklı meslekler tarafından kullanılabilir.

İş Kıyafetleri Ortalama Ne Kadar?

İş kıyafetleri fiyatları için ortalama bir fiyat vermek neredeyse imkansızdır. Bunun sebebi farklı sektörlerin farklı ihtiyaçlarının olmasıdır. Tekstil çalışanları için önlük tercih edilebilirken, bahçıvanlar için tulum tercih edilmelidir.

Aynı zamanda satıcı firmanın politikaları, kıyafetlerin ve kumaşların kalitesi de önemli bir rol oynar. Seçim yapmadan önce odaklanılması gereken yer fiyattan ziyade konfor ve güvenliktir.

İş kıyafetleri seçilirken bakılması gereken kriterler aşağıda verilmiştir;

  1. Rahat ve çalışmaya uygun olmalıdır. Çok ağır, hareketi kısıtlayan kıyafetler güvenlik sağlasa da çalışmayı engelleyebilir.
  2. Kaliteli ve uzun ömürlü olması da önemlidir. Kalitesiz kumaşlardan üretilen kıyafetler korunaklı olmayabilir. Aynı zamanda iş yerindeki çalışma koşullarına dayanıklı olmalı ve uzun süre kullanılabilmelidir.
  3. İş sağlığı ve güvenliği en önemli kriterlerden biridir. Her işyerinde zorunludur ve kazalardan kaynaklı yaralanmaları azaltmaktadır.
  4. Aynı zamanda firmaların kurumsal kimlikleri göze alınarak seçim yapılabilir. Firmanın genel renklerinden ya da kimliğinden tamamen bağımsız seçimler yapılmamalıdır.

Tüm bunların yanında fiyatların fahiş olmaması da önemlidir. Eğer siz de işyerinde rahat edebileceğiniz ve kendinizi güvende hissedeceğiniz bir iş kıyafeti satın almak istiyorsanız, www.kardelentekstil.com.tr adresinden güvenle alışveriş yapabilir ve tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.