Ne Tehlike Kalır Ne Soğuk: İş Montu

Sanayi, ticaret ya da hizmet sektörlerinde çalışan insanlara özel olarak tasarlanmış olan iş montu, güvenlik ve dayanıklılık açısından ayrı bir kaliteye sahiptir. Ayrıca firmaların sahip olduğu kurumsallığı temsil ederek firmanın çok daha profesyonel ve ciddi bir imaj yaratmasında önemli etkendir.

Kışın gelişini belli eden kötü hava şartlarında çalışanların üstündeki yerini alan bu ürün, ayrıca meydana gelebilecek tehlikeli kazaları da önleyebilmektedir. Dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, ürünün işin niteliğine uygun bir şekilde tasarlanmış olmasıdır. Kullanım sırasında oluşacak herhangi bir yırtılma ya da sökülme çalışan için bir tehdit unsuru olabilir.

İş Mont Fiyatları

Her çalışana öncelikli olarak iş güvenliğinin sağlanması gerekir. Bu yüzden iş elbiselerinin son derece özenli ve kaliteli bir şekilde piyasaya sürülmesi önemlidir. Ayrıca iş montu, iş yeleği gibi ürünler firma için çok iyi bir reklam aracı da olabilir. Bir diğer avantajı da çalışanların ekip ruhunu taşımasına katkı sağlamasıdır.

İş mont fiyatları, birçok açıdan değişiklik gösterebilir. Fiyatları etkileyebilen başlıca unsurlar; ürünün sahip olduğu kalite, ürünün sahip olduğu özellikler ve üretildiği kumaştır. Örneğin bazı modeller hem su hem rüzgâr geçirmez özelliğe sahiptir ya da nefes alabilen bir kumaştan yapılmıştır. Bu tür özellikler fiyatlara doğrudan yansıyabilir.

İş Mont Modelleri

Her işte karşılaşabileceğiniz bazı tehlikeli durumlar ve zorlu koşullar mevcuttur. Bu tür meselelerin en aza indirilmesi için işin şartlarına uygun iş elbiseleri tasarlanmalıdır. Bu yüzden ihtiyaçlara ve rahatlığa göre iş mont modelleri çeşitlilik gösterir.

Sizler için aşağıda iş mont modelleri listeledik;

  • Su ve rüzgâr geçirmez kumaşa sahip,
  • %50 pamuk %50 polyester ’den yapılmış,
  • Polar fermuarlı,
  • Kışlık, içi polarlı iş montu.

Gördüğünüz özelliklere sahip olan ürünlerle birlikte güvenli bir alan ve konfor aynı anda oluşacaktır ve böylece işteki verim de artış görülecektir. Biz, Kardelen Tekstil olarak 1992’den beri hem işçinin hem emeğinin daima yanında oluyoruz.

Ayrıca olması gerektiği gibi, bu zorlayıcı şartlar altında can güvenliğinizi ve sağlığınızı önceliğimiz sayıyoruz. Kaliteden bahsedildiğinde soluğu internet adresimizde alarak tüm modellerimize bakabilir ve uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkartabilirsiniz!