İş’te İş Yeleği Giymek Neden Önemlidir?

İş yelekleri, kapalı ve açık alanlarda, yaz ve kış mevsimlerinde iş hayatında en çok tercih edilen iş kıyafetleri arasında yer almaktadır. İş yelekleri, inşaat, otomotiv, ağır sanayi, güvenlik, sağlık, kamu kurumları, kargo şirketleri, lojistik firmaları, basın ve afet ekipleri tarafından rahat, konforlu ve kullanışlı olmaları sebebiyle iş elbiseleri arasında popülerliğini sürekli olarak korumaktadır.

 

 

İş elbisesi olarak yeleklerinin kollarının olmaması çalışana hareket özgürlüğü sunmaktadır. Aynı zamanda giyen kişinin göğüs ve sırtını kapatmasından dolayı serin ve rüzgârlı havalarda koruma özelliğine sahiptir. Örneğin; kargo ve lojistik firmalarının tercih edeceği hafif kumaştan yapılmış iş yeleği çalışanlara rahat hareket etme imkânı sunacaktır.

İnşaat ve tamir işlerinde çalışanların tercihi genellikle, beş cepli micro iş yeleği, 3 cepli gabardin iş yeleği, kalem cepli iş yeleği gibi çok cepli iş yeleklerinden oluşmaktadır. Bu tür iş kıyafetleri ile ceplerde küçük eşyaların taşınması kolaylaşmaktadır. Sizde konfor, rahatlık ve kullanışlı iş yelekleri konusunda kardelentekstil.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

İş yeleğini giymenin konfor, rahatlık ve kullanışlılık haricinde güvenlik, reklam ve markalaşma açısından da önemi büyüktür. İş yeleği kullanılan iş alanı, iş koşulları, kumaş ve renk özelliklerine göre tercih edilebilmektedir. Örneğin yol yapım çalışmalarında çalışan işçilerin giyecekleri reflektörlü iş yeleği karanlık ortamlarda olası araç çarpmalarına ve yaralanmalarına karşı bir ikaz görevi üstlenecektir.

Birçok firma sektörde tutunmak ve reklam yapmak amacıyla iş yeleklerini müşterilerine promosyon ürün olarak sunmaktadır.  Örneğin bazı firmalar yardım kuruluşlarına iş kıyafeti ve iş güvenliği malzemesi olarak özel tasarım iş yelekleri hazırlatıp göndermektedir. Bu durum, kurumsal kimlik ve görünüm açısından oldukça önem arz etmektedir.

 

İstenilen tarz ve renklerde üretilen iş yeleklerinin göğüs ve sırt kısımlarına isteğe bağlı olarak uygulanacak baskı ve nakış işlemleri sayesinde işletmelerin logo ve iletişim adresleri işlenebilmektedir. Baskılı ve nakışlı iş yelekleri markalaşma ve bilinirlik açsından müşterilerin dikkatleri çekici nitelikte olabilmektedir. Özellikle basın gibi sahada çalışılan iş alanlarında tercih edilecek baskılı iş yeleği reklam görevini üstlenecektir. Ayrıca günlük hayatta kullanıma uygun iş yeleği modelleri ile modern ve şık bir görünüm elde edebilmenizde mümkündür. İş yeleği fiyatlarına kardelentekstil.com.tr adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

Kardelen, yazlık-kışlık iş yeleklerini, raşel yeleklerini, reflektörlü iş yeleklerini ve baskılı iş yeleklerini kumaş türlerine, renk ve cep seçeneklerine dikkat ederek müşterilerinin ihtiyacına uygun olacak şekilde üretmektedir. Siz de iş kıyafeti, iş yeleği, iş güvenliği malzemesi ve kişisel koruyucu ekipman arayışı içerisindeyseniz İzmit, İkitelli, Gebze, Dudullu-Ümraniye iş elbiseleri mağazalarımızdan ve kardelentekstil.com.tr adresinden istediğiniz ürünleri tedarik edebilirsiniz.