Sağlığınız için kaliteli ve uzun ömürlü iş ayakkabıları tercih edin!

İnşaat, sanayii ve şantiye gibi çalışma alanlarında iş ayakkabıları son derece gerekli materyallerdir. İş ayakkabıları farklı model, özellik ve renk seçenekleriyle çeşitli sektörlerde kullanılabilir.

Ağır iş yükü olan sektörlerde hizmet veren işçiler için tasarlanmış olan ayakkabı ve çizme modelleri iş güvenliği yasalarına uygun biçimde üretilmelidir. İşçi sağlığının korunması ve kaza durumlarına karşı önlem almak amacıyla tasarlanan, iş ayakkabıları özel olarak üretilir. Birçok marka tüm iş sektörleri için çeşitli detay ve özelliklere sahip koruyucu ayakkabılar üretmektedirler. İnşaat şantiye sahasında çalışan işçilerinizin sayısına göre toplu olarak iş ayakkabıları satın alabilirsiniz.

Tüm ayak bedenlerine uygun biçimde, özel olarak tasarlanabilen iş ayakkabıları farklı model ve renklerde üretilebiliyor. İşyerlerinizde görevli olan işçileriniz için son derece önem arz eden iş ayakkabısı, şantiye sahalarında, çivi ve yabancı cisimlerin, işçilerinizin ayak tabanlarına zarar vermesini önler. Bu yüzden işçi ayakkabısı seçimlerinizi, bu alanda kendini kanıtlamış markalardan yana kullanın!

İş Ayakkabıları Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Özellikle ağır iş yükü olan sanayi, metal, inşaat gibi sektörlerde, ihmalden kaynaklı iş kazaları olabiliyor. Bu durum işyeri sahiplerine ve işçilere, hem maddi, hem manevi, hem de fiziksel zarar veriyor. Bu kazaların önlenebilmesi için koruyucu iş kıyafetleri ve iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş ayakkabısı seçimi yaparken çalışma ortamına uygun olan ürünler seçilmelidir.

İş ayakkabıları çeşitli özelliklerle kullanıcılara sunulsa da, satın aldığınız ayakkabının sektörünüze ve iş güvenliği standartlarına uygun olduğuna emin olun. Örneğin; yüksek sıcaklığa maruz kaldığınız çalışma ortamında, yüksek ısıya dayanıklı iş ayakkabıları tercih etmelisiniz. Yine çalışma ortamınızda ıslanma durumlarına karşı, su geçirmez iş ayakkabısı tercih etmelisiniz. Kısacası tercih edeceğiniz iş ayakkabısı çalışma ortamınızın koşullarına uyum sağlamalıdır.

İş ayakkabıları seçimi yaparken renk, konfor ve mevsim şartları son derece önemlidir. Bu ürünler kullanıcılarını tüm mevsimsel şartlarda rahat ettirmelidir. Soğuk havalarda üşütmeyen ve su geçirmeyen, sıcak havalarda koku ve terleme yapmayan, anti bakteriyel özelliklere sahip olan ayakkabılar tercih edilmelidir. İş ortamınıza uygun iş ayakkabıları seçerken, ayakkabınızın ağırlığı da konfor bakımından önemli bir unsurdur. İş ayakkabısı seçerken uzun ömürlü, konforlu ve iş ortamınıza uygun olan ürünleri tercih edin!