Soğuk Havalardaki Doğru İş Elbisesi Tercihiz: Kışlık Polarlar

Kış aylarında sıcak kalmak için en çok tercih edilen iş kıyafeti kumaş türü, polardır. Havayı içerisinde hapseden özel ipliklerden üretilmiş hafif, hacimli, kabarık ve ütü istemeyen bir kumaştır. Giyimden ev tekstiline birçok alanda tercih edilen polarlar, iş kıyafetleri sektöründe mont, atkı, bere, boyunluk, kar maskesi, kalpak ve içlik olarak tercih edilmektedir.

Çalışanlarınızın vücut ısısının dengede olması iş verimliliklerine yansıyacağı için polar montlarınızı, berelerinizi ve boyunluklarınızı almadan önce mutlaka kardelentekstil.com.tr adresini ziyaret etmelisiniz.

Tercih edeceğiniz polar montunuz üzerine baskı ve nakış işletebilirsiniz. Böylece, üzerine işleteceğiniz armanız veya logonuz ile kurumsal imajınızı yansıtmış olursunuz. Tarzınıza ve kurumsal kimliğinize uygun, çeşitli renk seçenekleri ile polar mont fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Baskılı iş elbiseleri konusunda son teknoloji makinaları kullanan Kardelen, müşterilerinin kaliteli ürün beklentisini karşılamak için özverili çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.

 

Poların hafif olma özelliği size hareket kolaylığı sağlayacaktır. Özellikle benzin istasyonlarında çalışanların hareket özgürlüğü, konforu ve vücut ısısını korumak için tasarlanmış polar mont, bere ve boyunluklar, soğuk havalarda en önemli kurtarıcı iş kıyafetiniz olacaktır. İş güvenliği ve işçi sağlığı açısından kaliteli hammadde kullanımı sayesinde mesleki hastalıkların önüne geçebilirsiniz.

Kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ve tasarımlarıyla 28 yıldır endüstriyel iş kıyafetleri sektöründe faaliyet gösteren Kardelen, iş elbiseleriiş ayakkabıları ve iş güvenliği malzemeleri üretimini ve tedarikini yapmaktadır. Siz de iş kıyafeti arayışı içerisindeyseniz İzmit, İkitelli, Gebze, Dudullu-Ümraniye iş elbiseleri mağazalarımızdan ve kardelentekstil.com.tr adresinden istediğiniz iş elbiselerini ve iş güvenliği malzemelerini tedarik edebilirsiniz.