Özel Güvenlik Kıyafetleri

Her bir sektörde personeller daima ilgili çalışma prosedürlerine uyumlu olarak bir giyim tarzına sahip olmalıdırlar. Çünkü ancak bu sayede tam bir iş düzeni çerçevesinde görevlerini yerine getirirler. Özel güvenlik sektöründe de mesleğin kendisine özel bir giyim yapısı vardır.

Bu alana uygun giysiler, hizmet verilen yerin konseptine göre bir farklılık arz edebilir. Ancak durum her ne olursa olsun çalışanlar için tam uygun kıyafetlerin tedariki gerekir. Diğerlerinde olduğu gibi özel güvenlikteki giysiler de belli başlı bazı parçalardan meydana gelirler.

Alt ve üst giysiler ve bunlara ek olarak bir de kemer, kelepçe kılıfı gibi birtakım aksesuarlara ihtiyaç vardır. Tüm bunlar eksiksiz olarak iyi kaliteyle temin edilmelidirler. Sitemizden birçok değişik tarzda ürünü temin etme şanslarınız vardır.

İş Elbiseleri

Bu hizmet alanında çalışan kişiler için mevsimsel olarak ilgili zamanlarda giyinmeye uyumlu çeşitli ürünler tasarlanmıştır. Sıcak havalarda ve soğuk dönemlerde güvenlik görevlileri buna göre iş düzeni çerçevesinde giyinirler.

  • Güvenlik pantolon ürünü,
  • Uzun kol V yaka tişört,
  • Kazak ürünleri,
  • Uzun kollu gömlekler,
  • Kısa kol tişörtler,
  • Kışlık kaban giysileri,
  • Yağmurluk ve reflektörlü giysiler,

Genel olarak özel güvenliğe ilişkin kıyafetler arasında bu türden bazı seçenekler bulunuyor. Her birinin farklı boy ve seçeneklerde temin edilmesi mümkün oluyor.

Özel Kıyafet Tek Tip Nasıl Olacak?

Her dönem çeşitli iş kollarına yönelik kurumlarca yeni düzenlemeler getiriliyor. Özel güvenliğe yönelik alınan bazı kararlar, artık tek tip kıyafetlerin giyileceğini gösteriyor. Yasal müfredata göre bir giyimle kişilerin görevlerini icra etmeleri gerekiyor.

Özel Güvenlik Kıyafetleri Kim Veriyor?

Diğerleri gibi bu sektör nezdinde de kıyafetleri genellikle belirli bir alanda faaliyet gösteren kurumlar veriyorlar. Personellerinin bu yöndeki gereksinimlerini karşılıyorlar. Toptan alımlarla personellerine giysi tedariki sağlıyorlar. Kendi firma logolarını istedikleri gibi üniformalara ekliyorlar.

Özel Güvenlik Yazlık Kıyafetleri Ne Zaman Giyilir?

Özel güvenlik iş kolu kapsamında personeller hali hazırda kendilerine verilen kıyafetleri, 15 Mayıs ila 15 Eylül tarihleri arasında giyebiliyorlar. Kendilerini rahat hissettirecek tişört ve kumaş yapısı ince giysilerle görevlerini yapma şansını elde ediyorlar.